Kurumsal

AFYON YALÇIN ŞEKERLEME 

Yaklaşık 500 yıllık olan bu geleneksel tadın en iyisini sunabilmek, sizleri “Dünyayı Tatlandıran Türk Lezzetiyle” buluşturabilmek için çıktık bu yola..  Yalçın Şekerleme,2001 yılından bu yana Afyonkarahisar’da geleneksel yöntemlerle lokum ve pişmaniye üretimi yapmaktadır. Üretim tesislerinde hijyen ve kalite standartlarına azami derecede özen gösterilen Yalçın Şekerleme, bugün lokum, pişmaniye, saray helvası ve kaymak şekeri ile tüketiciyle buluşmaktadır.

“İnsan” ve “Toplum” odaklı olarak, üründe ve hizmette mükemmellik hedefiyle hareket etmek.
Üretim alanında hammadde giriş ve son ürün çıkışına kadar Gıda Güvenliği standartlarını esas almak.
Tüm faaliyetlerimiz de sürekli iyileştirme ve kaliteli üretim amacını ilke edinmek.
Her koşulda yasal mevzuatlara, iş ve toplum ahlakına uygun davranmak.
İnsan yaşam kalitesine ve insan sağlığına saygı duymak.
İş ilişkilerinde doğruluk ve dürüstlük ilkesine uygun hareket etmek.

Vizyonumuz

Şekerleme alanında her zaman en iyiye ulaşmak için değerler yaratan, sürekli gelişime açık, kaliteden ve geleneğinden ödün vermeden standartlarını hep daha yükseğe çeken, müşteri ve çalışanlarıyla birlikte büyüyen lider bir gıda şirketi olmak.

Misyonumuz 

İnsan sağlığına ve çevreye duyarlı bir şirket olarak, kaliteli, sağlıklı ve nitelikli ürünler üretmek, şekerleme pazarının gelişimine katkıda bulunmak , tüketicilerimizin yaşam kalitelerine saygı duyarak her zaman en iyisini hedeflemek amacıyla hizmet etmektir.